Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Posted on April 19, 2021Comments Off on Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Mempersembahkan Maggi

Ditubuhkan di Switzerland dan bertapak di Malaysia – kemandirian, Maggi terkenal dengan barangan makanan yang disukai oleh rakyat Malaysia, termasuk mi dan rempah segera. Pencapaian kami termasuk memenangi Golden for Putra Company Honours pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia menikmati Maggi agar barangan makanan halal dapat digunakan untuk memasak resepi ayam masak merah segera.

Apa yang Maggi Tawarkan

Maggi terkenal dengan mi cepat dalam beberapa rasa seperti kari dan dada ayam. Tetapi kami juga mempunyai barang dagangan lain seperti sos, seperti cili dan sos tiram, digunakan sebagai bumbu atau mungkin untuk ditambahkan pada makanan penyediaan anda. Memasak jauh lebih mudah dengan rempah-rempah seperti ayam dan daging lembu. Untuk membuat hidangan cepat, anda boleh mencuba campuran dan pasta segera kami.

Resepi Penting

Kami kini mempunyai hidangan mudah yang harus anda buat dengan barang-barang dari Maggi. Kami mempunyai resipi unggas, termasuk sambal unggas kami yang dibuat dalam kicap Maggi atau rendang unggas yang mungkin dibuat dengan Maggi CukupRasa. Resipi daging yang enak dihasilkan jauh lebih enak dengan kiub kaldu daging sapi ini, seperti menu daging dendeng dan mi goreng daging lembu yang enak.

Maggi MY

Hidangan Cepat dengan Maggi

Berikan resipi nasi yang enak dan cepat tanpa masalah dengan CukupRasa kami, misalnya nasi goreng Cina kami. Kami juga menawarkan resipi lazat untuk ikan dan kerang, seperti udang yang dihiasi dengan gaya panas dan buruk dari Campuran MAGGI Tomyum. Mencari pilihan yang lebih sihat? Cubalah hidangan organik kami seperti kangkung belacan goreng atau ikan kailan spesies masin dengan kiub ikan bilis.

Makanan Luar Negara Dengan Maggi

Masakan di seluruh dunia boleh disajikan di rumah dengan Maggi. Cubalah resipi berkualiti kami untuk makanan Amerika seperti mac dan keju atau meatloaf, atau mungkin dari bahagian Timur seperti dada ayam kung pao dan campurkan daging dengan premix kami. Datang dengan ayam teriyaki cepat dengan hidangan kami untuk gaya Cina, atau gunakan sos dan kiub stok kami untuk membantu membuat Nasi Arab Ayam peribadi anda sendiri.

Projek Khas dengan Maggi

Barangan Maggi sangat disukai di seluruh dunia sehingga ini terkandung dalam resipi pencuci mulut yang lazat dalam beberapa komponen global. Puding nasi India biasa dengan susu yang dikenali sebagai kheer telah menyediakan mi cepat Maggi. Di samping itu, makanan tukang masak juga telah berusaha untuk membuat hidangan makanan ringan seperti kentang goreng dengan item Maggi.

Arahan Berguna Oleh Maggi

Untuk masa ahli keluarga yang lebih berkualiti, optimumkan penyediaan makanan anda dengan manual dan idea. Cari tahu bagaimana membuat pasangan pasta terbaik anda, bagaimana anda boleh menggoreng ikan seperti seorang yang mahir, atau bagaimana anda dapat membantu makanan dengan betul untuk kesihatan, masa, dan dana dari kami. Dengan MAGGI, anda juga dapat mengetahui cara mengatur dapur anda untuk melengkapkan ruang di sana.

Memutuskan Maggi

Untuk mendapatkan masakan yang cepat dan berkesan, pilih barang Maggi sekarang. Barang-barang kami akan membuat beberapa resipi berkualiti yang penuh dengan teknik yang boleh dilakukan sehingga anda dapat menyediakan hidangan siap dengan elemen yang dapat diakses di dapur anda. Katalog resepi ayam masak merah berkualiti kami juga dapat mendorong cadangan untuk membuat makanan dengan sangat mudah jika anda tidak jelas mengenai penyediaan makanan pada waktu pagi, makan tengah hari atau makan malam, atau makan.

Comments Off on Maggi Untuk Rakyat Malaysia